Gepersonaliseerd werk

FIEN LEROY - JUWELENZAAK

Ik maakte voor Fien multi inzetbare vormen die ze gebruikt voor het tentoonstellen van haar handgemaakte juwelen. Alle verschillende vormen hebben een specifieke textuur gekregen zodat deze het interieur complementeren.

Zo maakte ik ook vaasjes voor de winkel, in de zelfde sfeer als het 'Esspresso kopje' . Met wat geduld en delicaat afdraaiwerk creëer ik de fijne lijnen.

1 van 3

AANDENKEN

Met uiterste zorg en toewijding heb ik deze porseleinen vaas vervaardigd. In de vaas zijn de namen van twee geliefde zielen gegraveerd, twee kostbare herinneringen die een plek hebben gekregen in dit werkstuk. Eerst graveerde ik de namen in het porselein en achteraf vulde ik dit op met een groene kleur.

1 van 3

WALVIS

Deze kopjes maakte ik voor ontbijt/lunchbar 'Walvis'. Met blauwe pigment kleurde ik de kopjes en wanneer je sausje of drankje op is, komt er een ongelofelijk schattige walvis tevoorschijn.

1 van 3

Geïnspireerd?

Thee-en koffietassen, borden, kommen, schalen, vazen, enz. Ben je ook geïnteresseerd in handgemaakte keramiek in jou zaak? Contacteer me voor meer informatie en offertes. Samen kijken we wat jou zaak uniek kan maken.