Contact

Contact

Is een creatie uitverkocht of wil je iets laten personaliseren. Voor vragen of verzoeken kan je me altijd vrijblijvend contacteren, ik help je graag verder.

Stuur een bericht of mail om een workshop te boeken.

CONTACTGEGEVENS

• +32 478 54 62 92

• oomsjoni1@gmail.com  

 MIJN ATELIER

• Rijnkaai 37, 2000 Antwerpen

Veelgestelde vragen

Wat als er een product is uitverkocht?

Stuur me een mail en ik maak het gevraagde product op maat. Wachttijden kunnen dan langer zijn omdat het werkstuk nog volledig gecreëerd moet worden maar hierover wordt u geïnformeerd.

Vanaf welke leeftijd kan een workshop?

Vanaf 12 jaar kan een draaiworkshop samen met een volwassenen. Contacteer me voor verdere vragen i.v.m. andere leeftijden of aanpassingen van de workshopformule.

Is je handgemaakte keramiek vaatwasbestendig?

Ja, dat is het zeker! Het is verstandig, zeker als we over porselein spreken, dat je het af en toe met de hand wast. Dit om zwarte strepen te vermijden. Daarnaast mag al mijn keramiek de vaatwasser in. Ik ben niet verantwoordelijk voor de klunzige inlader natuurlijk :)

Met hoeveel personen kunnen we een workshop volgen ?

Als je met meer dan 2 personen wil komen dan zorg ik voor een aangepaste formule. Het eerste deel van de workshop zullen twee personen leren draaien en de overige deelnemers zullen een bord of potje maken met een mal of opbouwtechniek. Daarna wordt er van plaats gewisseld. Met andere woorden als u met meer dan 2 bent, zal je twee soorten technieken uitproberen. Dit alles omdat ik enkel 2 draaischijven heb.